MACAM MANA NAK MULA?

1. Daftar Akaun

Sila klik button REGISTER diatas untuk mendapat akaun MZPLAY (pendaftaran percuma). Jika tidak paham cara register yang benar, sila tengok step dibawah ini.

1. Masukkan nombor telefon bimbit aktif
2. Reka kata laluan (minimum 8 aksara, mesti mengandungi huruf besar, huruf kecil dan nombor)
3. Masukkan kata laluan yang sama seperti di atas
4. Kod jemputan (terisi secara automatik)
5. Semak semula nombor telefon bimbit dan kata laluan, jika pasti betul, klik Register

2. Deposit

Anda mesti membuat deposit terlebih dahulu supaya akaun anda boleh berfungsi dengan baik. Deposit ini akan digunakan sebagai modal anda untuk menjana lebih banyak keuntungan

Pada STEP 3, mesti bubuh nama penuh pemilik bank yang buat bayaran/transfer supaya deposit anda cepat berjaya!

AMARAN, dilarang menyimpan akaun syarikat mzplay kerana ia akan berubah dengan kerap. Jika masa deposit telah tamat, atau anda ingin membuat deposit baru, anda perlu mengulangi langkah di atas dari awal!

3. CARA MAIN

Video ini ialah tutorial pemula tentang cara bermain MZPLAY. Anda juga boleh menghubungi kami secara terus setelah proses deposit berjaya. Kami telah menyediakan mentor untuk membimbing anda dari A to Z.

4. WITHDRAWAL

Selepas mendapat keuntungan yang diharapkan, anda boleh mengeluarkan wang ke akaun bank anda (withdraw). MZPLAY hanya mengambil masa 5-15 minit untuk memproses dan wang akan masuk ke akaun bank. Anda boleh membuat pengeluaran pada bila-bila masa (24 jam) dan sehari anda boleh mengeluarkan 3 kali tanpa had jumlah maksimum.

1. Klik withdraw dan masukkan jumlah keluaran anda
2. Klik withdraw, dana akan diterima dalam masa 5-15 minit dari masa normal

Scroll to Top