BUAT DUIT DENGAN MZPLAY

MZPLAY ialah aplikasi buat duit terbaik di Malaysia pada masa ini. Aplikasi yang diasaskan pada 2020 ini sudah mempunyai lebih dari pada 150,000 pengguna aktif dan menjadikan MZPLAY pilihan terbaik dan paling selamat untuk menjana wang dari internet.

DEPOSIT PERTAMA 100% BEBAS RISIKO

Jangan takut mengalami kerugian, kerana Anda boleh menuntut kembali modal deposit pertama 100% sepenuhnya tanpa sebarang potongan sekiranya Anda mengalami kekalahan nanti.

*syarat dan ketentuan berlaku

GROUP SUPPORT 24/7

Sertai Group Official dan bermain Group Main Sama secara percuma. Dalam Group ini, SIGNAL daripada pemain profesional adalah percuma, jadi mereka boleh membantu memaksimumkan keuntungan anda

KATA MEREKA YANG DAH JOIN

MACAM MANA NAK MULA?

1. Daftar Akaun

Sila klik button REGISTER diatas untuk mendapat akaun MZPLAY (pendaftaran percuma). Jika tidak paham cara register yang benar, sila tengok step dibawah ini.

1. Masukkan nombor telefon bimbit aktif
2. Reka kata laluan (minimum 8 aksara, mesti mengandungi huruf besar, huruf kecil dan nombor)
3. Masukkan kata laluan yang sama seperti di atas
4. Kod jemputan (terisi secara automatik)
5. Semak semula nombor telefon bimbit dan kata laluan, jika pasti betul, klik Register

2. Deposit

Anda mesti membuat deposit terlebih dahulu supaya akaun anda boleh berfungsi dengan baik. Deposit ini akan digunakan sebagai modal anda untuk menjana lebih banyak keuntungan

Pada STEP 3, mesti bubuh nama penuh pemilik bank yang buat bayaran/transfer supaya deposit anda cepat berjaya!

AMARAN, dilarang menyimpan akaun syarikat mzplay kerana ia akan berubah dengan kerap. Jika masa deposit telah tamat, atau anda ingin membuat deposit baru, anda perlu mengulangi langkah di atas dari awal!

3. CARA MAIN

Video ini ialah tutorial pemula tentang cara bermain MZPLAY. Anda juga boleh menghubungi kami secara terus setelah proses deposit berjaya. Kami telah menyediakan mentor untuk membimbing anda dari A to Z.

4. WITHDRAWAL

Selepas mendapat keuntungan yang diharapkan, anda boleh mengeluarkan wang ke akaun bank anda (withdraw). MZPLAY hanya mengambil masa 5-15 minit untuk memproses dan wang akan masuk ke akaun bank. Anda boleh membuat pengeluaran pada bila-bila masa (24 jam) dan sehari anda boleh mengeluarkan 3 kali tanpa had jumlah maksimum.

1. Klik withdraw dan masukkan jumlah keluaran anda
2. Klik withdraw, dana akan diterima dalam masa 5-15 minit dari masa normal

8 Sebab Kamu patut Mula Buat Duit Dengan MZPLAY

1. Anda boleh bekerja dari mana-mana sahaja

Pernahkah anda mempunyai rakan yang selalu berkongsi foto percutian pantai semasa hari bekerja?

Ya, ia sangat mungkin dengan MZPLAY. Ini tentang bekerja di tempat yang paling anda selesa. Tiada lagi gerai. Tiada lagi bilik mesyuarat. Apabila anda boleh mengakses segala-galanya dalam talian, anda boleh berehat di kafe kegemaran anda, melawat ruang kerja bersama baharu yang sejuk di pusat bandar, bekerja dari ruang istirahat lapangan terbang sambil anda menaiki penerbangan seterusnya – pilihannya tidak berkesudahan.

2. Anda adalah bos anda sendiri

Anda tahu perasaan itu apabila anda menerima e-mel daripada bos anda pada malam hujung minggu, apabila anda cuba menghidupkan Netflix? Tidak akan ada cerita seperti itu jika anda adalah bos anda sendiri

Salah satu perkara yang paling menggembirakan tentang bekerja untuk diri sendiri ialah mengetahui bahawa setiap langkah yang anda buat adalah keputusan anda dan sebarang kejayaan yang anda miliki adalah milik anda sepenuhnya.

3. Anda boleh bekerja dengan baju tidur anda

Apabila anda bekerja dari rumah, tiada siapa yang tahu jika anda memakai seluar hari ini. Dengan MZPLAY, anda boleh menambah pendapatan anda walaupun sedang tidur di atas katil empuk anda

4. Potensi pendapatan yang tidak terhad

Bekerja untuk diri sendiri bermakna menetapkan matlamat dan ukuran kejayaan anda sendiri. Anda bertanggungjawab untuk pendapatan anda sendiri, yang bermaksud tiada lagi gaji, tetapi ini juga bermakna pendapatan anda tidak dihadkan oleh struktur syarikat atau diputuskan oleh orang lain.

5. Gaya hidup yang lebih sihat

Jika anda menyediakan meja berdiri di bilik korporat anda, beberapa kepala mungkin bertukar. Apabila anda bekerja dari rumah, anda tidak terhad kepada kiub yang sama setiap hari. Anda boleh mempunyai meja berdiri, atau bekerja dari bola senaman.

Ini membolehkan anda berjalan-jalan atau berlari di tengah hari, atau melawat gim pada tengah hari apabila anda boleh mempunyai tempat untuk diri sendiri!

6. Lebih banyak masa untuk perkara yang paling anda hargai

Ramai usahawan dengan keluarga muda beralih kepada perkara seperti menyertai MZPLAY untuk meluangkan lebih banyak masa untuk keluarga mereka. Bekerja dari rumah bermakna anda mempunyai lebih fleksibiliti untuk mengambil mereka dari sekolah atau jagaan harian, atau meninggalkan pusat jagaan harian sama sekali!

7. Jaga diri

Pernahkah anda teragak-agak untuk menjadualkan temujanji dengan doktor atau doktor gigi anda (biasanya hanya tersedia pada hari bekerja) kerana anda terpaksa terlepas satu atau dua jam dari kerja?

Jangan tangguhkan kesihatan anda. Apabila semua masa anda adalah masa anda sendiri, anda tidak akan terpaksa mengorbankan lawatan doktor penting untuk diri sendiri atau orang tersayang.

8. Anda boleh mulakan hari ini

Apabila anda memulakan perniagaan anda sendiri, ia bermula dari saat kaki anda mencecah tanah. Anda tidak perlu meminta izin. Anda tidak perlu mengadakan sebarang mesyuarat.

awak boleh lakukannya. Jika MZPLAY menarik minat anda dan anda sudah bersedia untuk bisnes online baharu, di sinilah perjalanan anda bermula.

Scroll to Top